Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Mik a szalagfüggöny előnyei?

2022. január 15. - Mavent

man-standing-with-hands-hip-near-window-blinds.jpg

A szalagfüggöny begyűrűzött az otthoni árnyékolásba is, sokan felismerték előnyeit a hagyományos csipkefüggönyökkel szemben. Ezeket az előnyöket szedtük most össze:

1. Szabályozható a fényáteresztés

A textil anyagból készült lamellák elforgathatók, amivel szabályozható a helyiségbe beeső fény: a teljes árnyékolástól kezdve a meghitt beszűrődő fényig állíthatók.
A karnist nem csak a padlóval párhuzamosan, de ferdén is fel lehet szerelni, így különleges formájú vagy tetőtéri ablakokhoz és ajtókhoz is felszerelhető. 

2. Megfizethető

Sok belső árnyékolóval szemben ez egy pénztárcabarát termék, főleg ha azt nézzük, hogy mennyire sokoldalúan alkalmazható.

3. Könnyen karbantartható

A tisztántartással gyakorlatilag egyáltalán nem kell foglalkozni, maximum egy száraz ronggyal alkalmanként áttörölni a lamellákat. Ha nagyon akarjuk mosni is lehet őket, ráadásul leszedésük is rendkívül egyszerű. 

4. Széles színválasztékban elérhető, egyszerűen variálható

Míg korábban csak limitált színválasztékban volt elérhető, mára már számtalan színt és anyagot lehet választani. Van PVC anyagból készült lamella, amely ellenáll a nedvességnek, de különleges hangnyelő és antibakteriális textilek is elérhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr916814018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása