Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Csúcskategóriás pergola

2022. december 10. - Mavent

Teraszárnyékolóból sokféle termék létezik, de most egy olyan árnyékolót szeretnénk bemutatni, ami egy egészen egyedi luxust képes biztosítani. Magyarországon elsők között voltunk, akik engedélyt szereztek ennek a különleges árnyékolónak a kivitelezésére és azóta is volt alkalmunk a telepítésére. 
Egy biztos, a Skye azonnal szemet szúr mindenkinek és nem is gondolnák, hogy ez a masszív szerkezet nem a házzal együtt épült. 

skye_fb_2_rajztabla_1.jpg

Forgató és csúsztató technológia

A szabadalmaztatott S-drive technológiának köszönhetően a tető akár teljesen elhúzható amellett, hogy a lamellák dönthetők is. A kettős falu lamellák télen megvédik a tető alatt lévő bútorokat az erős széltől, esőtől és hótól. Nyáron napközben kellő árnyékot nyújt a napsugarak ellen, este viszont elhúzott állapotban elénk tárul a csillagos égbolt.

Rejtett rögzítések és vízelvezetés

A vízelvezetés egy fontos kérdés, hiszen mit sem ér a zárt tető, ha megáll rajta a csapadék és nyitáskor az ember nyakába zúdul az egész. Az integrált vízelvezetés erre lett kitalálva: a felesleges víz a lábak belsejében lévő csatornán keresztül távozik a rendszerből, így a tető száraz marad.

Mivel a Skye minden eleme motorosan működik, ezért az elektronikának is helyet kellett találni. Az összes kábel és illesztés láthatatlan, minden a szerkezet belsejében kerül elrejtésre, ezáltal megmarad az egységes, letisztult külső.

skye_7.jpg

Kiegészítők végtelen tárháza

A felsőkategóriás árnyékolóknál fontos a személyre szabhatóság, itt nem lehetnek kompromisszumok. A Skye-hoz rengeteg kiegészítő elem választható, amik a kényelmet és a funkcionalitást szolgálják.

A teljesség igénye nélkül az alábbi kiegészítőket lehet integrálni:

- LED világítás (RGB és fehér)
- BEAM hangszórók
- Infra fűtés
- Üveg tolóajtók
- Fixscreen szélálló oldaltextilek
- Loggia tolózsalupanel

skye_5_rajztabla_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr5517996300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása