Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Kompakt árnyékolási megoldások - kombinált redőny, öntartó zsaluzia stb.

2022. szeptember 18. - Mavent

Építkezésnél, felújításnál minden költségtételt alaposan átgondol az ember, hiszen könnyen túlszaladhat az erre szánt büdzsé. Azért ilyenkor is fontos szempont, hogy ne menjen a minőség rovására a költségcsökkentés. Az árnyékolástechnika terén arra is gondolni kell, hogy hosszútávon milyen előnyei lesznek a most befektetett pénznek.

Akik most építkeznek, azoknak érdemes lehet körülnézni a kompakt árnyékolási megoldások között, mint a 2 az 1-ben redőnyrendszerek vagy az öntartó zsaluzia.

Redőny és szúnyogháló egyben, ami segít a hőszigetelésben is

 

Az áthidalót kiváltó redőnytok hatásos hőszigetelő, mivel hőhídmentes csomópontot képez az épületben, jelentősen csökkentve ezzel a hőveszteséget. A hőhídmentesség segít meggátolni, hogy a pára kicsapódhasson, így elkerülheti a falak penészesedése.
Ez egy zárt rendszer, amelyben mind a toktest, mind a tokvégek szigetelő anyaggal készülnek, megakadályozva ezzel a hő elszökését.

A redőnyrendszerbe esztétikusan bele lehet integrálni a szúnyoghálót is, így kevesebb helyet vesz el a nyílászáróból, ráadásul egységes hatást kelt.

 

Öntartó zsaluzia

 

Az extrudált alumíniumból készült tok egy masszív, teljesen hőhídmentes megoldás, amely szintén kiegészíthető szúnyoghálóval is. Előnye, hogy könnyen beépíthető, ezért kevesebb hibalehetőség van a kivitelezés során, ami esetleg a későbbiekben problémát okozhatna. 

A zsaluzia lamellái állíthatók és többféle típus létezik belőlük.

img_0768_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr8317934133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása