Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Természetközeli élmény - stílusos fa árnyékolók új köntösben

2020. október 08. - Mavent

Még az árnyékolástechnika hajnalán elterjedt, fából készült árnyékolók ismét sokak által kedvelt választásnak bizonyulnak. Az építőipar és a lakberendezés terén is megfigyelhető, hogy egyre nagyobb hangsúly helyeződik a természetközeliségre, a természetes anyagok használatára. Az árnyékolástechnika is követi ezt az igényt, és igyekszik modern köntösbe bújtatni a régi idők stílusát.

Fa reluxa

Az egyik közkedvelt belső árnyékoló fa változata ma már tömör trópusi fából készül, amely által sokkal ellenállóbb, mint elődei. Bár a természetes fa anyag egyszerűséget sugall, ugyanakkor a részletes megmunkálás és a kiváló alapanyagok igazi luxustermékké teszik.
Elsősorban száraz helyiségekbe ajánlott, így fürdőszobába vagy konyhába ne használjuk.

Tolózsalugáter valódi fából

A hagyományos fa zsalugáter egyik újgenerációs változata, amely rendkívül időtálló és nem igényel különösebb karbantartást sem. Ahogy a nevéből is kiderül, a zsalugáter oldal irányba mozgatható az alján található görgők segítségével, így gyakorlatilag bármekkora felületet képes leárnyékolni. Nagyon izgalmas megoldás lehet széles üvegfelülettel rendelkező nappalikba vagy akár teraszokra is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr8616231920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása