Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Hogyan növelik az árnyékolók az ingatlan értékét

2022. január 29. - Mavent

fixscreen2-01.jpg

A rendszeres karbantartás segít megőrizni az ingatlan értékét, illetve bizonyos felújítási munkálatok nagyban növelhetik annak értékét. Az új árnyékolók is ebbe a kategóriába tartoznak, mivel nem csak hangulatos, hívogató érzetet adnak az otthonnak, de komfortosabbá is teszik, valamint segíthetnek a megfelelő szigetelésben is.

Ha minőségi árnyékolókat választ az ember, akkor annak magasabb költségei vannak, viszont 20-30 éves befektetést jelentenek
Amennyiben pedig eladásra kerül az ingatlan, az első dolog, amit egy potenciális vevő lát az a ház külseje és az árnyékolóknak erre nagy hatásuk van. A modern árnyékolók újszerű érzetet keltenek a régebbi stílusú házaknak is, emellett keretezik az épületet. 

A kényelem és az energiatakarékosság szempontjából is fontos, hogy milyen árnyékolók van felszerelve az ingatlan, továbbá egyre többen keresik az okos megoldásokat ezen a területen is. A nagyobb házak esetén a motoros árnyékolók népszerűek, hiszen egy gombnyomásra működtethetők, valamint automatizálhatók is.

A régi árnyékolók nem csak, hogy nem túl hívogatók, de a leendő tulajdonosnak bele kell kalkulálnia a döntésébe a felújításhoz szükséges plusz költségeket és időt. Ez sok embernek visszatartó erő lehet és inkább azt az ingatlant választják, ami árban magasabb, viszont kevesebb utólagos munka van vele.

perfektst-01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr5216821008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása