Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Szúnyogháló 1x1

2023. május 08. - Mavent

Kevés olyan hely van, ahol nyáron szúnyogháló nélkül sem kell számolni a rovarok okozta kellemetlenséggel. Főleg az esti vagy kora reggeli órákban szellőztetnek a legtöbben, amik a szúnyog által is kedvelt időpontok. De ugyanúgy számolnunk kell a legyekkel, poloskákkal és egyéb mászó vagy repülő rovarokkal.

Szúnyoghálóból széles a választék a boltok polcain és az egyedi megoldásokat kínáló gyártóknál is.

1. Pliszé szúnyogháló

A mai legmodernebb hálófajta, ami harmónikaszerűen működik. 
A piacon két szerkezettípus érhető el, a láncos valamint a zsinóros. Utóbbi azért jobb választás, mert jóval magasabb minőséget képvisel, halk és időtálló működést biztosít.

Tartószerkezete jó minőségű alumíniumból készül, mely a RAL színskála szerint egyedi színekben is kérhető. Vékony szerkezetének köszönhetően bárhová felszerelhető és nem vesz el a nyílászáróból.

plisze.jpg

2. Fix szúnyogháló

100%-os védelmet nyújt a repülő és mászó rovarokkal szemben egyaránt. Azokra az ablakokra érdemes felszerelni, amelyek gyakran vannak nyitva szellőztetés miatt, de nincs más funkciójuk, nem akarunk kiadni rajtuk dolgokkal. Egy családi ház emeleti szobáinak ablakaira például remek választás.

3. Mobil szúnyogháló

Függőlegesen mozgatható háló, amely ideális ha takarítás vagy egyéb dolgok miatt akadálymentesen kell használni az ablakokat.

Erős alumínium kerettel és hálóval rendelkezik, ezért ellenálló a fizikai behatásokkal szemben. 

3+1 Kombi szúnyogháló

Új redőny vásárlásakor, ezt a megoldást szoktuk javasolni, mivel költséghatékonyabb és praktikusabb, mint a két rendszert külön megvenni. Bár a szúnyogháló és a redőny egy szerkezetben helyezkedik el, mégis külön mozgathatók, így szúnyogháló akkor is lehúzva maradhat, ha a redőnyt felhúzzuk. Az ilyen típusú redőnyökbe mobil vagy pliszé szúnyogháló kerül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr6418119476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása