Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Dupla rétegű teraszárnyékoló? - Igen!

2022. június 18. - Mavent

autobeallo.jpg

Egy masszív, dupla rétegű tetőszerkezettel ellátott pergola rendszer - ez a Renson Algarve Canvas.
Az árnyékoló ötvözi a bioklimatikus pergolák csúcstechnológiáit: a szélálló textil réteg és az alumínium lamellás tető képes ellenállni az időjárás szélsőségeinek. Pont emiatt alkalmas akár autóbeállónak is, hiszen önálló szerkezet, melyet oldalfalakkal is körbe lehet venni, így tulajdonképpen komolyabb építkezés nélkül kapunk egy kész garázst.

Télen - nyáron, szélben, hóban, erős napsütésben.... egyszóval mindenkor

A szerkezet alumíniumból készül, ami remek hővezető és egyben időtálló. A tetőszerkezetbe egyedi vízelvezető rendszert építettek be, ami a lamellákról az árnyékoló lábaiba vezeti a vizet, így az alsó kivezetőkön keresztül távozik a rendszerből, ahelyett, hogy megállna az árnyékoló tetején. Ennek köszönhetően egy kiadósabb esőzés után sem kell attól aggódni, hogy a tető nyitásakor a nyakunkban vagy a bútorokon landol az összes víz.

Télen a hónyomás sem okoz problémát, ugyanis a tetőszerkezet akár 80 kg/ nm havat is elbír, valamint a fagy sem károsítja.

A lamellás tető alatt található feszített textil a Fixscreen zipes technológiáján alapul, így a 130 km/h-ás szélnek is ellenáll. Megfelelő talapzatba rögzítve nem kell attól félni, hogy a szerkezet meginog a nagyobb szélben: az erős viharok alatt is stabil lábakon fog állni.

Számos extrával felszerelhető még az árnyékoló, amelyek növeli a komfortérzetet. Ilyen például a LED világítás, ami lehet akár színes is, vagy a beépített infra fűtés hangszórókkal.

 autobeallo-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr3517861203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása