Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Irány a kert! - árnyékolási megoldások a kertben

2022. március 27. - Mavent

Biztosan sokan várták már, hogy vége legyen a télnek és minél több időt tölthessenek a szabadban. Most azoknak szeretnénk inspirációt adni, akik sok időt töltenek a kertben és szeretnének többfunkciós élettereket kialakítani.

terasz-01.jpg

Privát kikapcsolódás

Lehetnek olyan kinti részek, ahova nem szeretnénk belátást engedni vagy éppen azt nézni pihenés közben, ahogy a szomszéd füvet vág. A privát szféra megtartásában segítségünkre lehet a Fixscreen textilárnyékoló, ami beépíthető a Renson teraszárnyékolókba, de felszerelhető önmagában is két oszlop közé. 
Az árnyékoló segítségével nem csak a meleg ellen leszünk védve, de a kíváncsi szemek sem látnak be. Viszont jó hír, hogy belülről nézve át lehet látni rajta, így nem lesz bezártság érzetünk.

bt_20161005_balatonalmadi_039.jpg

Családi, baráti sütögetések színtere

Biztosan sokaknak van otthon kerti grillsütőjük vagy tűzrakó helyük. A kerti grillezést exklúzívabbá tehetjük a kerti teraszárnyékolókkal, melyekbe LED világítás, hangfalak és fűtés is beszerelhető. így naplemente után sem ér véget a buli.

bt_20170720_szentendre_094.jpg

Meghosszabbított életterek

A ház és a kert között remek összhangot lehet teremteni, ami nem csak esztétikailag de kihasználhatóság szempontjából is emeli az otthon értékét. Ha például medence is van a kertben, akkor a ház és a medence közötti terasszal egybe lehet kötni a két teret. Ráadásul a megfelelő teraszárnyékolóval 4 évszakos használhatóságot is kaphat.

bt_20170530_zuhany_u_1_006.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr2317790708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása