Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Magyarország legtöbbet értékesített teraszárnyékolói

2020. március 26. - Mavent

A terasz fölé épített fagerendák már a múlté. Helyettük megjelentek az újgenerációs pergolák, amik már minden igényt kiszolgálnak. A terasz és a kerti árnyékolók tervezésénél ma a legfontosabb szempont, hogy egy plusz élettérként szolgáljon, amit egész évben ki lehet használni. Ennek a a nagy úttörője a belga Renson vállalat, amely 1909 óta foglalkozik árnyékolástechnikával. Az általuk forgalmazott csúcskategóriás teraszárnyékolók a legkeresettebbek Magyarországon, azon belül is külön népszerűségnek örvendenek a Balaton parti nyaralók körében, ami nem is csoda, hiszen a sokoldalú használhatóság mellett a dizájnra is nagy hangsúlyt fektettek. Elegáns és letisztult vonalak jellemzik az amúgy bivalyerős szerkezetet, amit további dizájnelemekkel is kombinálhatunk.

bt_20150625_dunakeszi_056-2.jpg

Kiegészítő lehetőségként kérhetünk:

  • Tolóajtót (Loggia)
  • Üvegpaneleket
  • Szélálló textileket (Fixscreen)
  • Linius fix dekorfal
  • LED világítást (meleg/hideg fehér, RGB színes)
  • Fűtést
  • Szúnyoghálót
  • Hangfalakat

Az alaptípusok forgatható lamellás vagy szélálló textilanyagból készült tetővel érhetők el. A lamellák 150°-ban elforgathatók és némelyik modellnél több irányba össze is gyűjthetők, így akár teljesen ki is nyithatjuk az árnyékolót napozáshoz vagy hullócsillag nézéshez. Továbbá minden modell egyedi vízelvezetéssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a tetőre hulló esővíz nem tud egy helyen összegyűlni, hanem a teraszárnyékoló lábai alján lévők kis lyukon távozik a rendszerből. Így ha egy nagyobb eső után kinyitjuk a tető lamelláit, akkor sem fog a víz a nyakunkba zúdulni.

bt_20160901_fotliget_061-2.jpg

Minden teraszárnyékoló a vevő komfortérzetének maximalizálását hivatott szolgálni, ezért az alapszerkezetet úgy alakítjuk ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a környezethez és minden egy gombnyomásra elérhető legyen. A tetőrendszer és a kiegészítő elemek is elektronikusan működtethetők, távirányító vagy a falon elhelyezett kapcsolók segítségével.

A Renson teraszárnyékolókat a hosszú éveken át tartó hibátlan működésre tervezték, amire a vállalat garanciát is vállal. Az alapszerkezet elemeire, a felületkezelésre és a Somfy motorokra 5 év, az elektronikai kiegészítőkre 2 év, a textilárnyékoló kiegészítőkre pedig 7 év garanciát vállalnak.

bt_20161005_tihany_037-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr10015560754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása