Mavent Magyarország Kft.

Árnyékolástechnika blog

Árnyékolástechnika blog

Milyen egy 4 évszakos pergola?

2021. december 04. - Mavent

A természet közelsége köztudottan nagy hatással van a hangulatunkra. A teraszokat legtöbben csak nyáron veszik használatba, holott egy modern árnyékoló segítségével a hidegebb időben is kellemes lehet kint lenni. 

01_1.jpg

A prémium kategóriás teraszárnyékoló rendszerek ma már lényegében egy plusz helyiséget tudnak nyújtani.  A gondosan megtervezett szerkezetek az adott terület sajátosságai alapján készülnek el, tökéletesen illeszkednek az épülethez vagy önmagukban állva ékesítik a kertet.

De mitől lesz 4 évszakos egy árnyékoló?

Az elemek mozgathatósága kulcsszerepet játszik ebben...

A tetőszerkezet lamellái állíthatók, némelyik modellnél akár teljesen le is húzható az egész tető, így nyáron semmi sem akadályozza napsugarakat, ha éppen napozni szeretnénk alatta.
A nyári zivatarok sem jelentenek problémát, hiszen egy gombnyomással lezárható a tető, ráadásul az egyedi vízelvezető rendszernek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy eláznak alatta a bútorok.

A hidegebb időben kerülnek igazán előtérbe az oldalelemek, melyeknek köszönhetően teljesen körbezárhatók a szabadtéri helyek. Többféle oldalelem közül lehet választani: üvegfal, szélálló textil, loggia stb. Lényegében az esőtől, hótól, széltől egyaránt védve vagyunk az árnyékoló alatt.
Külön jól jöhet a beépíthető fűtés és világítás, így a hűvösebb, sötétebb délutánokon sem kell lemondani a természetről.
Bár hazánkban már csak ritkán fordulnak elő jelentősebb havazások, azonban az erős alumíniumból készült tetőszerkezet 80 kg/nm havat is elbír, ezért a zordabb időben sem kell attól tartani, hogy meghorpad.

02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mavent.blog.hu/api/trackback/id/tr516773704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása